Hoofdanimatorcursus Pasen 2020

31/12/1985 - 05/04/2004
De Karmel Brugge
Torhoutse Steenweg 406, 8200 Brugge
Volle dag
HACP20
Gaat door op:
05/04/2020 tot 10/04/2020
Van 10:00 tot 16:00
Prijs: € 200.00
Cursusprijs - streefbedrag: €220,00
Cursusprijs - Minimum: €180,00

ZIN OM NOG MEER TE SPELEN MET KUNST?

Heb je al wat ervaring in het jeugdwerk en heb je nood aan een nieuwe dosis uitdaging en inspiratie? Kom dan mee op onze hoofdanimatorcursus!

Een hele week lang word je ondergedompeld in een wereld van kunst, spel en creativiteit. We spelen, we denken, we proberen, we creëren, en we maken vooral veel plezier! Als hoofdanimator sta je vaak samen met beginnende leiding voor de groep. Tijdens deze cursus leer je dan ook veel bij over het ondersteunen van en feedback geven aan andere begeleiders, kortom: een team coachen. Hoe leid je een voorbereidingsproces, hoe zorg je dat iedereen in een team inbreng kan hebben en zich goed voelt,… Daarnaast hebben we het over omgaan met uitdagende situaties, moeilijk gedrag bij kinderen, conflicten met ouders of in het team. En we hebben het over samenwerken met externe partners (inclusieve projecten opstarten, een samenwerking met een andere organisatie/de stad, een museumbezoek,..). En uiteraard gaan we ook BAZART-activiteiten maken, maar dan next level: door er nòg meer kunst en stad bij te betrekken!

Vervolgens doe je een stage van 60 uur, waarna je je attest “Hoofdanimator in het Jeugdwerk” ontvangt.

VOOR WIE?

Om deel te nemen aan de cursus moet je minstens 16 jaar zijn en een animatorattest hebben, of 100 uur ervaring in het jeugdwerk. Na het inschrijven is het belangrijk dat je deze vragenlijst invult.

WAAR & WANNEER?

De cursus vindt plaats in de paasvakantie van zondag 5 april om 10u tot vrijdag 10 april om 16u. Om je attest te kunnen behalen is het belangrijk dat je de volledige periode van 6 dagen (50 vormingsuren) aanwezig bent.

Locatie is dit jaar Jeugdverblijf De Karmel in Brugge. Op aanvraag voorzien we een shuttle van en naar het station van Brugge bij de start en het einde van de cursus.

Meer info over de cursus, stage, attest, terugbetaling, etc. vind je op onze website.

Kort voor de cursus ontvang je van ons via mail de laatste info. Als je in tussentijd vragen of opmerkingen hebt, kan je die kwijt via bazart@mooss.org of 016 65 94 65.

PRIJS

Voor het inschrijvingsgeld kan je kiezen tussen het minimumbedrag van 180 euro of het streefbedrag van 220 euro. Met de minimumprijs betaal je het bedrag dat er nodig is voor accommodatie en eten. Je kan kiezen om een hoger bedrag te betalen, daarmee geef je BAZART iets meer financiële ademruimte. Klik bij het inschrijven op 'toon andere mogelijke tarieven' voor de mogelijke tarieven.

Tijdens de cursus krijg je een bewijs van deelname waarmee je in de meeste gemeentes een deel van het inschrijvingsgeld terugkrijgt. Op deze kaart (gemaakt door VDS) kan je een overzicht zien van de terugbetalingen. Contacteer je gemeente voor meer info.

Is het minimumbedrag voor jou moeilijk te betalen? Contacteer ons even, dan zoeken we samen een oplossing.

Inschrijvingsdata
Van 05/09/2019 0:00 tot 01/04/2020 23:59

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top